07-11-09

Man Psychologie - het wel en wee van het Leren hoe mannen denken

Is er een vrouw zijn die begrijpt echt mannelijk psychologie? Is het mogelijk om erachter te komen wat de mensen echt zoeken in een vrouw? Hoe kan je een kerel geven wat hij wil als je niet echt kan vertellen wat dat is? Man psychologie is een verwarrend entiteit - laten we proberen te kijken naar de diepe, donkere uithoeken van de mannelijke psyche.

Heb je soms het gevoel dat mannen maar een ding zeggen en denken iets heel anders? Bijvoorbeeld, hoe vaak heb je gehoord een man zeggen dat hij houdt van een sterke, onafhankelijke vrouw, maar hij botweg weigert te gaan op een datum met een? Het is een feit, mannen hou van onafhankelijke vrouwen, maar ze worden aangetrokken door degenen die weten hoe u maximaal gemak in een relatie.

Een man wordt onmiddellijk uitgeschakeld door een vrouw, wanneer hij voelt dat hij wordt behandeld als een cliënt. Er zijn veel sterke, professionele vrouwen die hebben geen idee hoe ze hun werk persona verlaten op kantoor. Mannen houden van vrouwen die kunnen zorgen voor zichzelf, maar zullen ze jagen na een vrouw die ook weet hoe laat een man voor haar zorgen. Man psychologie is echt moeilijk te begrijpen.

Drop de professionele houding als je met een jongen. U hoeft niet te beantwoorden elk telefoontje of onmiddellijk terug te sturen. Je hoeft niet altijd te worden gevraagd en je zeker niet nodig (smsdate) om je vent technisch volledige zinnen in een gesprek. Dit is de professionele u - wat rustiger aan wanneer u bent met uw man.

In plaats daarvan injecteren een beetje intriges in je relatie. Laat hem af waarom hij niet kan je bereiken en waarom het zo lang voor je hem terug te bellen. Don't fess niet op elk detail van uw avondje uit met de meisjes - de geldboete te houden hem te raden, zelfs als hij heeft absoluut niets aan de hand. Mystery is een prachtig ding om een jongen geïnteresseerd te houden (sms dating). Alter uw dress code als je gaat met je vent - zakelijke kleding is zeer zelden sexy. Dress door toevoeging van een beetje allure en sensualiteit, maar vallen niet op zoek naar goedkoop.

Tot slot, laat hem bellen met de opnamen. Zijn ego vertelt hem dat hij het een in control te zijn. Zou het niet leuk om niet te worden de een altijd verantwoordelijk voor het bijhouden van dingen rollen? Graag beurt dat de verantwoordelijkheid naar hem toe en neemt de druk af van jezelf.

Tot herziening van de checklist, die betrouwbaar, betrouwbare kwaliteiten van een sterke, professionele vrouw zijn groot. Maar, zullen ze veroorzaken verveling in een relatie. Echter, als je alleen met deze flirt en mysterie, heb je een winnende wedstrijd. Aanspraak maken op een overwinning op mannelijke psychologie door zich sterk, maar zij erkennen om je man voelt een beetje sterker. Geef jezelf een pauze en laat hem de oproep van de opnamen.

smsdate de smsdate smschat smsdate sms date de sms dates smschat sms dating sms date sms date smsdate com smsdate sms date de sms date

18:15 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sms dating, smsdate, sms date |  Facebook |